Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om vildlivet i Zimbabwe


Ingess angående elefanters dagsagenda

Elefanter erinrar ensliga eritära ess
Enkom enbenta enligt ensamma elitära
Ensamma en enbent ensling en elit
eskaderar erhörvligt ej ensamt
ett ervinnerligt elegietui




Fri vers av Vaski Slaski
Läst 159 gånger
Publicerad 2011-08-13 13:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vaski Slaski