Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natt på verandan

Smultronte och romantik
på vitmålad veranda
svalorna går högt i kväll
och sjön som en spegel

Andas genom brisen
gör ekorren på grenen
ett inslag av rofylldhet
när natten är på väg

Rödvin fyller glasen
smuttar gör vi då och då
doften sprider sommaren
från ett surdegsbröd

Blomsterkransen i ditt hår
glänser som smaragder
vackert är ditt leende
och klänningen är ny

Vacker är du vännen min
i natt månens sken
ljum och skön är stunden
som vi har tillsammans

Vinden bjuder upp till dans
steg på oljat trädgolv
dansar gör vi natten lång
älskar gör vi sedan

Radion ger god musik
toner som smäktar
kärleken står på tur
i vers och melodi

Natten fylld av romantik
på vitmålad veranda
gryningen ger djupa spår
när du vill gå till sängs




Fri vers (Fri form) av ULJO
Läst 500 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-08-13 21:58



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Mycket bra! Tror det är det bästa jag läst av dig!
2011-08-14

  anits VIP
Vackert och kärleksfullt
2011-08-14

  Eva Helene VIP
Poesi som värmer . . .
2011-08-13

  Eva Langrath VIP
Kärlek :)
2011-08-13

  thyra
Beskriver en verkligt skön gemenskap och kärlek! Fint!
2011-08-13
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO