Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag öppnar mina vingar

om jag öppnar mina vingar
och visar allt jag gömt
allt som trycker under ytan
allt som hjärtat aldrig glömt

vad skulle världen ge mig
när oljan börjar rinna
förståelse och värme
skulle fjädrar brinna?




Bunden vers (Rim) av Mattias C
Läst 374 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-13 22:26



Bookmark and Share


  Yvonne Eriksdotter
du kanske ska ha brandfilten redo....
2011-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Mattias C
Mattias C