Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om rotmos, kotletter och telefoner


Järngrytan

En paragrav så hård av order
en text att fästa sinnet vid
Den texten står för undertoner
som sorlar stort och hårt
Den vill mig lära stränga vanor
den vill mig trycka ner i dyn

Men den kan ej mitt liv förena
med detta ovan dyn
Var själ i ovan finner världen
att locka sig i fjärrdom näst
Men vill man vara fri på heden
så rider man till häst




Fri vers av Vaski Slaski
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-14 10:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vaski Slaski