Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Quingdynasit quassimatiskt qiatärt


Quatar

Qatars Qigära Qatarara: Qatars Qia
Qingdynastin quassimerars qigära qalibiska qior
Qaliben quassimerar qia Qior: Qatars Qalib




Fri vers av Vaski Slaski
Läst 135 gånger
Publicerad 2011-08-14 12:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vaski Slaski