Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omfamnar morgonen med slutna ögon.

 

 

Vaknar på morgonen, 
omfamnar dagen med slutna ögon,
låter röda tårar rinna nerför mina kinder
och önskar att jag var någon annanstans. 

Vaknar varje morgon
med ett leende på läpparna
som färgats blodröda av tårarna
som faller längs mina kinder
målar dagen i en skrämmande färg
bara för att jag ska inse
att jag borde somna om igen.

För varje morgon är likadan
och slentrianen är ingenting för mig
så jag sluter ögonen
omfamnar morgonen
och hoppas på att jag kan somna om igen. 

Men det gör jag aldrig,
så jag ligger kvar i min säng
gömmer mig under täcket
och önskar att jag var någon annanstans.

Vartsomhelst som inte är här,
dit vill jag ta mig
flyga iväg.

Men jag ligger under mitt täcke med slutna ögon
och önskar bara stilla,
att jag inte var här. 




Fri vers av entusiasm
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-14 17:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm