Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
killar kan också vara horor...


Våldtäktsoffren har för lite kläder


jag sa
vill du ha en
kronisk
mittbena
av min luger?

kan du få

men det var lite
roligt
ditt fega
luder

att du försökte
stå
upp

ett skratt jag behövde
som att se
magnus betnér
köra stå-upp

eller att behöva
gå upp
halv fem
en lördagsmorgon

krama din fiende
när du egentligen
vill mörda honom

skylla på
våldtäktsoffren

för att dom
hade för lite kläder

förklara brotten

med att gärningsmännen
växt upp
utan fäder
i förstäder

typ lika smart
som så

som aporna på skansen

lika rationell
som dom blå
i alliansen

du står mig upp i halsen
som en cancer-svulst

jag ville inget hellre
än å slå
tillbaka

krossa din haka
krossa din själ

om det nu fanns
nån sån
ville jag slå
den ihjäl

vråla svordomar
och tömma
mig på hat

samtidigt får inget
verka onormalt

måste smälta in
i mängden

ligga i sängen
och glo på
iq-befriad tv

ändå få vg
i alla ämnen

för att du vet
kungalängden
i sveriges historia

vilken planet som
är närmast solen

och att kvadratroten
ur 36
är sex

sånt är viktigt
men
i typ inget yrke

men dom som tryckte
böckerna
samtyckte

för att dom fick mycket
pengar för det

det är så det går till
eleverna får
inte ett öre

fast det är deras
hjärnor som
dräneras

precis som du!
när du tömde
min hjärna

snodde allt från mig
som betydde nåt

är som ett plommon
utan en kärna

ett hjärta av guld
som jag bytte bort

mot ett av kisel
en hjärna lobotomerad

fattar du eller?
att det är därför
jag donerar
en mittbena

skadan är redan skedd

ser du verkligen inte
gamarna cirkulera
med sin stela näbb

jag är skyldig
dig allt det här

jag är en veteran i gemet
som skalle-pär

hatar egentligen våld
men knappast
mot din sort

och min psykolog har sagt
att det är bättre
än att rikta
hatet inåt

strävar efter den
episka finalen

jag önskar dig allt ont
och när du ligger i graven

hoppas jag att
du plågas i sekel
efter sekel

när jag har
dränkt dig

i rengöringsmedel













Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-15 00:33



Bookmark and Share


  M.A.J.R
väldigt bra skriftat min vän
2011-08-15

  queenia
starkt. och fick läsas igen och igen!
2011-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP