Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KROPP

jag såg
hur fundamentet
krackelerat

på det slott
jag bott i som barn

där hjärtan
en gång slagit
i takt


minns brevet

och varje vingslag
från nattfjärilen

säg att du känner mig

jag ser redan på dig
att du är långt borta

kvar bredvid mig
på en gräsmatta
återstod bara ett tomrum

naket brus

där jag aldrig
blir lika
gammal


igen




Fri vers av Bortklemad
Läst 354 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-15 01:06



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
underbar
2011-08-16

  queenia
vackert och drömskt... *ros*
2011-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Bortklemad
Bortklemad

Mina favoriter
Älska aldrig en poet