Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lilla du, var är du nu

 

det knakar i trapporna när

du växer ut ditt rum

och tar hem en söt flicka

som låter som sin

 

mamma och säger åt dig

saker på ett liknande

sätt, men med

bättre resultat än jag

 

plötsligt äter du ett äpple fast ni fått chips




Fri vers av molly crayons
Läst 340 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-08-15 14:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons