Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar om en försvunnen vän. På språket quenya(alviska)


Tenna' ento lye omenta /Tills vi möts igen

Elen sila lumenn omentilmo

Aa' menle nauva calen ar' ta hwesta e' ale'quenle

Aa' menealle nauva calen ar' malta

Cormamin niuve tenna' ta elea lle au'


Namaarie mellonamin,

Namaarie




Fri vers av Niclastänkaren
Läst 250 gånger
Publicerad 2011-08-15 15:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niclastänkaren
Niclastänkaren