Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland är det svårt


Tro




det kan verkligen ta på nerverna

det är tyst

tacksamhet javisst

jag lever

jag skriver

nu är det är allvar




Fri vers (Fri form) av Christine Sabel
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-15 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel