Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svek.

\"Jag älskar dig\"
Det är orden du sagt så många gånger.
Jag trodde att vi förstod varandra,
Vi hörde ihop.
Insåg sedan att allt var en lögn.
Jag är endast en reserv.

\"Okänslig\"
Det är så du beskrev mig.
Ett litet ord som sårade så.
Kände hur mitt hjärta förintades.
Hundratals småbitar,
Tränger igenom mina blodkärl.
Följer med på blodets bana.
Min ilska växte.
Fick blodet att koka,
Förgöra de små skärvorna av känslor.

\"Kärlek\"
Det var så du kallade det.
Vi var så mycket mer än vänner,
Själsfränder.
Han kom in i ditt liv.
Stal dig från mig,
Jag blev ensam igen.
Ensamheten och jag,
Slår oss samman.
En person.




Fri vers av Cija
Läst 274 gånger
Publicerad 2006-01-05 19:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cija
Cija