Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slippa se dig


startar ett 90-konto

en insamling till en
plastikoperation
för att förändra
ditt ansikte

orkar inte med din
tragiska uppsyn

dina svarta prickar
där dom flesta
har ögon

pannan grå
ett konstant
falskt leende

en själ så smutsig
att min egen
ter sig kritvit

tänkte stämma dig
för förargelseväckande
beteende
utseende

fixa ett besöksförbud
så jag slipper se dig

och om pengarna
inte räcker till botox
och silikon

så får dom fan
finansiera
en operation
i mitt eget ansikte

att sy igen

mina ögon














Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-16 21:12



Bookmark and Share


  Emme VIP
Håller med Max, det är bland
det bästa du skrivit! Riktigt
jäkla bra!
2011-08-16

    Max Poisé
En av de bättre jag läst av dig. värd sin stående ovation!
2011-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP