Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Augusti

~¤~

sensommardagar

Där jag tillsammans med fåglarna spelar med absolut gehör
där skrålarna med Absolut skålarna 
spelar falskt tillsammans med bilarna som kör

pappa långben

När lugnet äntligen råder i hängmattan
är värmen i avtagande
lamporna inne går,
harkrankarna och spindlarna in kommande

13&16 Aug 2011

LPWJ




Fri vers (Fri form) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 483 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-08-16 20:32



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Vemodigt med sommaren som försvann så fort.
2011-08-19

  edikt/Benedikte
Hm, höst, redan... Suck! Men den ger orden till dig!
2011-08-17

  Linda CH VIP
En bitterljuv fin betraktelse där känslan av sommarsaknad döljs.
Fångade en ovanligt stor husspindel igår. Den satt i diskhon och kunde inte smita. Slängde ut den i gräset.
2011-08-17

  Ninananonia VIP
:) Härlig.... ja det är sensommardagar...:)
2011-08-16

  L Patrik W Johansson VIP
jag fångar dom i glas

när augusti kommer så går lamporna
och spindlarna kommer

Be well,
LPWJ
2011-08-16

  thyra
Spindlar och harkrankar...jag vet inte, gillar inte dessa. De är för snabba för mig!
2011-08-16

  aol
ängen hagen bilde allt har du här så berörande, bra skriftat vännen,
2011-08-16

  Catharina Edin VIP
- som en dag i sommarstugan -?
En ganska vilsam dag - skön känsla!

Harkrankar har jag inget emot; vilken stämningsfull bild till texten!
Spindlar däremot känns mer hotfulla -
2011-08-16
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP