Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarminnen

Solblekta segel
vågor mot stranden
kallt i vattnet
en glass i handen

Regntunga skyar
ibland lite sol
en tös på vägen
i prickig kjol

Getingar och mygg
sommarens plåga
bröllop i vitt
för kärlekens låga

Kroppar så brända
av varma strålar
snäckor vid brynet
en mås som skrålar

Kring sommarnatten
det lyser en stjärna
en termos med kaffe
så gott och så gärna

Blomman på ängen
så vacker och glad
musik vid torget
i en sommarstad

En drake med fart
mot himmel så blå
en glädje för barn
så lätt att förstå

Midsommar glädje
danssteg på logen
små liljekonvaljer
som doftar i skogen

En härlig semester
nog alla behöver
en underbar sommar
så snart är den över




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 810 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-08-17 04:02



Bookmark and Share


  aol
så fint skaldat om sommaren vännen
2011-08-20

  Maj-Lis VIP
Så vackert skaldat om sommaren...som snart är över
2011-08-17

    Birgersdotter VIP
Fina sommarminnen
2011-08-17

  Catharina Edin VIP
Man ser verkligen scenerna du målar upp!
2011-08-17

  mare VIP
Fina minnen att bära när höstens mörker ligger tungt..
2011-08-17

  Linda CH VIP
En vacker förpackning av sommar. Snyggt flyt och rim.
2011-08-17

  Eva Helene VIP
Sommarminnen, fint förpackade!
2011-08-17

    Bodil Sandberg
Ja sommarn drar fort förbi
och hösten kommer snart tillbaka
och då dina raders harmoni
till läsning är bedårande att smaka
så är det det enda raka
att bokmärka..till tröstan häri
att se tillbaka...tack för underbar poesi!!!
2011-08-17

    ej medlem längre
Fina nedslag i det härliga sommaren har att bjuda oss!
2011-08-17

  anits VIP
Mycket fint skrivit, målande sommarbilder
bjuder du på, fär nästan lite längtan
till nästa sommar
2011-08-17

  Yrre VIP
Snabbglimtar av allt det ljuvliga så fint beskrivet här, längtar till nästa redan!
2011-08-17
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO