Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GET


Geten är ett fyrbent djur
med pipskägg långt
och min så sur.
Vill stångas hårt där bak
så att man på gruset åker,
helt utan skonsamhet
man ligga slocknad rak.

Men skulle du mot all förmodan
komma hennes spene åt
och dra och slita i den då,
någon skvätt av mjölk du få.
Var glad, be glad, om du då
ha huvud, bak och lem intakt,
och ysta en god ost du kan
sedan njuta ost och trakt.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-17 13:46



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
det här får mig att le stort! respektfullt (om än med en viss surmulnad för man månne blivit sparkad ☺)och vackert till getamor!
2011-08-17

  Kim VIP
Ja det är det enda ja kan tänka mig att ha djur på en gård till, HÄRLIG GETOST!!!! Eller hur?
2011-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar