Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

23 gånger - och själens vilja räknas tydligen inte

.

Det va så många gånger
- 23 stycken,
jag skrev om samma text,
varje gång
utan innehåll
utan poesi
utan liv

innan jag gav upp
och insåg
att hjärnan kan inte,
pennan vill inte


- och själens vilja räknas tydligen inte




Fri vers av Il poeta della luna
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-17 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Il poeta della luna
Il poeta della luna