Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min bästa vän blir mer och mer alkoholiserad. Jag kan inte hjälpa, bara åse förfallet.


Förbannade alkohol

Kära vän
Nu är vi inte längre odödliga tonåringar

Det är inte mer fest
för att du dricker
Vardagarna blir inte roligare
för att du tar några drinkar
Men jag tror du får
ångest dagen efter
Du kallar det lågt blodsocker

Jag blir så ledsen, så förtvivlad
när du ringer mej, full
Träffas vi, får gammal spritdoft
mej att må illa,inuti
Tyvärr, jag orkar inte
vara din vän, på dessa villkor.
Sorgen är för stor

Kära vän
Jag längtar efter ett helnyktert dej!




Övriga genrer av MonaLisa
Läst 1103 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-01-05 21:27



Bookmark and Share


    FinnRaggarn
Äe det okej med fredagar.
2009-02-12

  Jean-Michel Orblin
Alkohol skal drickas i glädje.
Vatten skall drickas i sorg.
2008-01-08

  Jean-Michel Orblin
Alkohol skal drickas i glädje.
Vatten skall drickas i sorg.
2008-01-08

  Linda Odelmar
hemskt, men jag känner igen mig..hoppas att din vän skärper till sig
2007-05-05

  Rublev
starkt!
klarsynt!
kärleksfullt!
varför inte ge
honom din dikt?
2006-02-20

    vilsenflicka
så hemskt , men så sant!
tack för att du lyckas beskriva känslan av att vara maktlös inför något
det hjälper mycket att se att andra har känner som en själv!

TACK!
2006-02-16

    Lilja
säg det till honom/henne.
jag tror det är det ända som hjälper,
skrik det inte,
slå det inte,
viska & smek det.

det är då hjärtat öppnar sig,
och man tar in.





jag älskar din dikt!
2006-01-31

  Last Word Spoken
Gripande!

På något sätt önskar jag icke läste den!

Jag försöker respektera mina vänner samt
deras festande som förekommer oftare
då jag är frånvarande, jag väljer att stanna
hemma. Men det är som du beskriver,
samtalen är aldrig demsamma som förut,
allt är på en annan nivå, och tragiskt.

Att festa ibland med sans är ok, men
blir det till en flykt från verkligheten så
är det tragiskt, speciellt om det är människor
man bryr sig om och behöver i sitt liv, men
som du säger inte på dem villkoren.
2006-01-09

  Propella
Känner med dig!
2006-01-09
  > Nästa text
< Föregående

MonaLisa
MonaLisa