Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

[i bakgrunden en ateistisk bön om förändring]

 

rotlös

dagen flackar som

en döende glödlampa

 

kroppen spänd i falska strängar

dålig klang mot väggar

där det flutit onda ord och du

 

som slutat sova

på väg tillbaka med

dem igen




Fri vers av molly crayons
Läst 290 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-18 13:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons