Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krokig väg









När vägen kröker sig
kastar du en blick
över axeln

och upptäcker

att vägen bakom dig
bär spåren
av ditt förflutna

som du har
att försonas med






Fri vers av Michaela Dutius
Läst 376 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-08-18 15:50



Bookmark and Share


  Vilsen Annette-hittar vägen
Så sant.... att förlåta, förstå, glömma och gå vidare...
2011-08-28

  Anna*
Mycket talande, sant och elegant skrivet! Kram ♥
2011-08-23

    AA VIP
Mycket bra och talande text. Kärnfullt sammanfattat om livet på några få rader.
2011-08-20

  anits VIP
Fint skrivet om livet och
att försonas med det som
varit som kan vara så svårt
2011-08-19

  Maria T
Bra om vi kan försonas
med det som ligger bakom
för att kunna blicka framåt
med friskt mod
2011-08-19

  Jan Widströmer VIP
Inte bara försonas med, utan också lära av.
2011-08-18

  walborg
Fin bild för självreflektion.
2011-08-18

  Christine Sabel
uppförsbacken skrämmer mig
2011-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius