Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tvåsamhets ensamhet

...

i mitt bröst
svidande smärta
av ensamhet och saknad
klamrar mig hjälplöst fast
vid svedan
den enda länk vi har

önskar så djupt
att det vore enkelt
vara tillsammans
en tillvaro utan komplexitet
utan hinder så oöverstigbara

mitt hjärta sänder ultimatum
kan inte besvara
sammankoppling till hjärnan
är inte aktuell

din närvarande frånvaro
är alltför laddad
så väldigt intill mig
utan tillåtelse
att finnas
vill dock bara ha

ha dig nära
intill mig
i ensamhet
tillsammans

du och jag


någon gång


hoppas


ber


i ensamhet




Fri vers av Shadow
Läst 442 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-05 22:31



Bookmark and Share


  Fredric
din närvarande frånvaro
är alltför laddad
så väldigt intill mig
utan tillåtelse

Detta är det klart bästa i denna dikten.. Gillar...
2006-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Shadow