Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett avslut till sist


urnan

idag har vi sänkt ner den gröna urnan
idag fick vi en grav till vår lilla Iris

en grav under körsbärsträd
en grav med blommor och gräs

och storasyster var glad
spred ut sina målade stenar
sa:
"vá kul! jag vill också hålla i snöret, när urnan sänks ner!
lägg dit mera blommor! hej då, Iris!"

och vi vuxna grät förstås
vi sjöng
och vår underbara kvinnliga präst
vår Anna
gjorde allt begripligt




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-18 22:39



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Tack att du delar den stunden med poeterna.
2011-08-19

  Anders Perols
Omöjligt att inte beröras av denna text som är känslosamt nedtecknad utan att bli för mycket.
2011-08-18

  Christine Sabel
Så underbart skrivet om något så obegripligt sorgligt, Kram till dig och din familj
2011-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP