Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paradiset i en trasig kruka

 

En dag sa du
att du måste må bättre 
nu
fast det inte
kändes

~~*~~

för
dina blommor
blommade mer än
någonsin

~~*~~

En jordgubbsplanta
i en trasig kruka
och
de blommor
jag glömde i våras

~~*~~

slingrar sig över
mina fönster nu
med blommor
och
jordgubbar
överallt

~~*~~

Strimmigt
smutsiga fönster

~~*~~

Men solen lyser in
och
det blev vackert
som i 
paradiset

~~*~~

Jag tänkte
kasta
dem

~~*~~

Men de
slutar aldrig
blomma
som om de vill 
säga mig:

~~*~~

Du är
älskad

***




Fri vers av Stjärnöga
Läst 530 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-18 23:38



Bookmark and Share


  Anna*
Underbart vackert och starkt skrivet!
Tänker på den trasiga krukan som vattnade blommorna vid vägkanten ... det trasiga kan ibland vara nödvändigt för att det ska bli något vackert i livet. Kramar om ♥
2011-08-23

  Ninananonia VIP
Klart att de gör... :)



Och de känner sig älskade av dig ... :)



Fint skrivet...väldigt vacker i form och innehåll..

Djupa tankar också... :)

Gillar...
2011-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnöga
Stjärnöga