Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarminnen

 

Sommaren kom
med sina
långa varma
nätter

~~*~~

musik dans
och
glada skratt

~~*~~

du tog min hand
och vi gick
långa promenader

  ~~*~~

vi
skulle göra allt
tillsammans

~~*~~

för
du ville inte
vara ensam
i
sommar

~~*~~

du såg på mig
och tog
allt du drömde
om

~~*~~

det blev höst igen

~~*~~

för 
det var ingen natt
av älvor
som dansar
med
Dionysos
under månen

***




Fri vers av Stjärnöga
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-19 00:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker..och vackert typsnitt !!!
2011-08-19

  Ninananonia VIP
Berörandevacker... :)
2011-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnöga
Stjärnöga