Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Scheherzarade

 

Om 
du älskar mig
ömt

~~*~~

och
tillber mig
som
din gudinna

~~*~~

får du
allt du drömmer
om

~~*~~

och
jag är din
för
evigt

~~*~~

men
jag blir aldrig
ett låneex

~~*~~

du
kan ställa
tillbaka

***




Fri vers av Stjärnöga
Läst 343 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-08-19 00:20



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Mycket bra sagt!
2011-08-31

  Anna*
Något låneex borde ingen behöva vara ... snyggt!
2011-08-23

    Birgersdotter VIP
Härlig -tycker jag
2011-08-19

    ej medlem längre
Bara inte sagan tar tusen och en natt :) !
Väldigt vackert..!!!
2011-08-19

  Ninananonia VIP
:) wow...
2011-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnöga
Stjärnöga