Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden kommer så plötsligt




fast man vet det hela tiden
så kommer den som en chock

osynlig ofattbar obarmhärtig
hålet av längtan blir så stort

att sorgen tar ett helt liv




Fri vers av Christine Sabel
Läst 157 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-19 18:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Döden - vad är det?

Allt levande som finns består av energi - odödlig och evig.

Energi kan aldrig dö. Bara byta form.
2011-10-16

  Ezmeralda VIP
Visst är det så man vet, men ändå gör det så ont.
2011-08-29

  Yrre VIP
så sant skrivet! Berör.
2011-08-19

  anits VIP
Berörande och så sant skrivet
2011-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel