Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jupiter och regn

det regnade inte den dagen
solen sken
och på förnatten
sen
gick Jupiter upp över bergen
och återspeglade den lilla flickans glans
som i ett leende

men
dagen efter
redan på morgonen öppnade sig skyarna
himlen grät
just som morfar

man vänjer sig aldrig
trots den skådade livskraften
vänjer man sig inte vid nära död
vänjer sig inte

vänjer sig inte




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-08-19 21:12



Bookmark and Share


  Minkki VIP
nej, man vänjer sig inte... och inte kan man värja sig, heller. Men skriva, alla ord som rinner till!
2011-08-19

  Christine Sabel
smärtsamt
2011-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP