Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Funderar på första raden. \"Jag älskar dig\" känns lite väl... eh, ja. Kanske.


Aldrig mer ensam


\"Jag älskar dig!\"
ropade flickan till berget
och när det svarade henne med samma ord


lät hon sig leende




falla

.

.


.




.


in i dess famn




Fri vers av mädchen
Läst 321 gånger
Publicerad 2006-01-06 01:06



Bookmark and Share


    Nils_
Den var kul! Här kluckade det till lite! Vardags tragik.
2006-01-07

  P'u
väldigt bra, men jag skulle helst se att du inte hade med det sista.
2006-01-06

  Daniel_78 VIP
mm jag tycker det fungerar bra med första strofen
gillar texten som helhet också..
2006-01-06
  > Nästa text
< Föregående

mädchen