Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

insidan


själen badar i den döda flodens sinnesstämning, omringad och trängd av sina spegelbilder

på stranden bultar hjärtat inuti ett skelett av stål



ångesten kreerar en omätlig sorgdräkt

av svärtans täta vävnad



djupast, ett monster och en clown som byter skepnad med varandra

på ett gäckande versmått




Fri vers av D S
Läst 348 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-20 15:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

D S
D S