Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev den 22/7-11.


Ändå brinner ljusen

Havet tystnar inte
i natten
det mumlar och rasar
skriker som en brasa
om dessa ljus som aldrig dör




Fri vers av Fredrik Stillesjö
Läst 287 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-20 20:14



Bookmark and Share


  Maria T
Ljuset är starkare
2011-09-04

  Michaela Dutius
Vilken tur att havet inte tystnar - ens på natten!
2011-08-28

  anits VIP
Vackert och berörande om det
som hände, och har så svårt
att förstå
2011-08-22

  walborg
Tack Fredrik! Svårt finna ord för det som hände.
2011-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö