Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fridens plats

Kullen i min dröm
bär värme och kärlek
en plats för tankar
och ro för vilsna själar

Platsen i mitt inre
där sitter jag så gärna
och begrundar mitt liv
på en nytjärad bänk

Vägen genom skogen
den är enslig och mörk
och den leder mig rätt
i en tid för själens vård

Båten med vita segel
bär mig när det stormar
över mörka vatten
och där inget kan störa

Havet i mina drömmar
bär mig på lugna vatten
och broarna läker
de sår som tiden bjuder

Planet med sina vingar
kan föra mig dit jag vill
till platser obesökta
och där äkta kärlek bor

Brunnen fylld av längtan
bär på en möjlighet
på kanten till en nutid
där önskar jag alla lycka

En fridens plats
är där själen kan få ro
i en tid då stressen
lever ut sina svaga sidor




Fri vers av ULJO
Läst 240 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-08-20 22:47



Bookmark and Share


  anits VIP
Underbart skrivet, vi behöver alla en
sån plats där vi kan vila i nuet där
stressen inte kommer in
2011-08-21

    ej medlem längre
En fridens plats...dit stressen inte når
2011-08-21

  Eva Helene VIP
Ja, vi behöver alla en sådan fridens plats dit vi då och då kan återvända för att hämta kraft.
2011-08-21
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO