Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Casper Dennis - min ♥ ängel

♥ ♥ ♥

Du kom
som
en underbar gåva
en skänk från
ovan

~~*~~

så himlen
måste sakna
en ängel

~~*~~

just
när regnet
öste ner
och sommaren 
blåste bort
i
stormen

~~*~~

kom Du
lilla kärleksbylte
till världen

~~*~~

Du fick
solen och stjärnorna
att gnistra av kärlek
från allas
ögon

~~*~~

och 
sommaren 
kom tillbaka
fast
det snart är
höst

~~*~~

Din mammas
lilla juvel
och ögonsten

~~*~~


det blir
en underbart
vacker
höst

~~*~~

ett liv
fullt av glada
minnen
när Du
växer upp

~~*~~

Du lille ängel

~~*~~


min
födelsedagspresent
fast lite
sen

~~*~~

Du är
så välkommen
till världen
min älskade
dotterson

♥ ♥ ♥ 




Fri vers av Stjärnöga
Läst 389 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2011-08-21 00:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag känner igen känslan du så fint beskriver, lyckan över ett barnbarn..
2014-04-23

  Junitvillingen
Mmmm, härligt, förstår att du mår jättegott inom!! Mitt barnbarn är 7 år fyllda & en så söt karamell, vi är rika vi som har barnbarn!! Kram:-) Och du - underbar dikt!
2011-10-07

  Zelogath
Äkta kärlek när den är som bäst!
Bra skrivet, min vän
Applåd!
2011-10-05

  aol
underbart berörande skriftat, blev varm om hjätat
2011-09-05

  Linda CH VIP
Grattis till den lilla juvelen som får dig att skriva så vackert!
2011-08-31

  Minkki VIP
ett varmt välkommen - till kärleksbyltet, vilket underbart ord!
2011-08-26

  Johan Bergstjärna VIP
Underbart, grattis!
2011-08-26

  Anna*
Det är bara att gratulera till den lilla som sprider glädje och kärlek kring sig bara genom att finnas till! Fint!
2011-08-23

    ej medlem längre
En fin välkomstdikt till det lilla hjärtegrynet.
2011-08-21

    Birgersdotter VIP
Så underbart vackert skriven.Grattis
2011-08-21

  Ninananonia VIP
Så fint... :) Grattis till den lille...dottersonen :)
2011-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnöga
Stjärnöga