Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till våren

Ge oss mera nederbörd
Solen syns ju ändå aldrig
Fram med vattensäng
För allt känns konstigt nog
Med dödens kalla vinteräng
Känns solens stråle randig
Men regnet får mig rörd




Fri vers av Blake
Läst 472 gånger
Publicerad 2006-01-06 02:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blake
Blake