Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya tider

Ett lusthus av glädje
i drömmarnas land
ett ny revat segel
vid vågornas rand

Mot landet i fjärran
och månen i skyn
en resa med längtan
längs klippor och bryn

En stjärna den leder
där skuggorna går
till stranden den nya
där kärleken står

En utsträckt hand
har väntat en stund
på stranden där borta
vid drömmarnas lund

En stjärna slocknar
och tänder en ny
ett hopp blir en glimt
vid evighetens vy

Ett ljus blåses ut
en symbol för livet
det nya som föds
blir inte för givet

Ett ny revat segel
där möts två händer
på klippan där borta
vid frihetens stränder

Ett lusthus av glädje
i drömmarnas land
ett kärt återseende
vid vågornas rand




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 494 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-08-21 04:06



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
U LJODIKT
L juvligt rar
J ojo den var
O ch gott den tar
2011-08-21

  anits VIP
En underbar dikt
2011-08-21

  Linda CH VIP
Jättefina rim med ett vackert innehåll!
2011-08-21

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Väldigt fin. =)
2011-08-21

    ej medlem längre
En fin dikt om övergången till det okända . . .
2011-08-21

  Yrre VIP
Å, jättefint skrivet!!
2011-08-21

    Birgersdotter VIP
Du har ett vackert skimmer över dina fina rim
2011-08-21

    ej medlem längre
Mycket bra,imponerande. Påminner lite om Dan Andersson i stilen,
och det är väl inget dåligt betyg?eller???
2011-08-21
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO