Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sak är en sak person en annan



Det är bra att skilja på sak o person i alla lägen man kan....
En skrev nyligt att den "aldrig skulle läsa nåt mer av mej"
för att jag skrivit som jag gjorde....
för att jag skrivit som jag gjorde....
för att jag skrivit som jag gjorde....


Var hamnar vi då till slut?
Tänk er att alla icke sossar inte kan handla
På konsum
En del höger vridna vägrade dricka PRIPPS
För inte så längesen

Är man icke sosse kan man inte läsa ”AFTONBLADET”
Och är man ”propalestinier” så kan man inte köpa
Apelsiner, från JAFFA

Men ni som verkligen inte tål
Diktaturer
Och tycker att ni ska ha samvetet rent
Hur fan kan ni köra bil?

Och hur har ni haft samvete att köra
På denna diktaturbensin och diesel
I alla år
För att inte tala om allt som importerats
Med hjälp av drivmedel till båtarna
Från t ex Libyen o s v

Är ni beredda att ta konsekvenserna av er inställning?
Eller är det bara vissa saker som man ”inte tål”
Eller ska man säga ”ni inte tål”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-21 18:17



Bookmark and Share


  queenia
SANT!!!! :)
2011-08-21

  Larz Gustafsson VIP
Personligen anser jag att man ska undvika citrusfrukter från Marocko eftersom Marocko sedan 1975 ockuperar Västsahara.
2011-08-21
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO