Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inlåst är jag säker

Tunga andetag följt av brutalt nederlag. En klickande ljud när dörren stängs, ett skrattande tjut när min stolthet hängs. Jag skymmer mina ögon och ber dom att försvinna, dom bara skrattar åt att se min värld brinna. Tårar rinner ned för kinden röd, gud jag önskar att jag var död. Med denna tanke jag umgås mycket, en dag kommer jag falla för trycket. Jag väntar på ringet då klockan slår, då börjar lektionen och alla går. Kvar där inlåst sitter jag än, utan nåt sällskap utan nån vän.




Fri vers av Psyke
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-21 21:32



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Berör...ande...
2012-02-10

  Z dotter
sorgligt... :(
2011-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Psyke
Psyke