Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstmörker

Ring mig först när våren blivit höst
När blommors mjuka, lena stjälkar
Är täckta av kalla multna löv
Och fåglarna inte längre sjunger
och ditt hjärta inte längre bankar
För mig. ring mig inte
Förrän min doft förskingrats och
Du inte längre behandlar minnen
Av oss som glasbitar
För då ska du ringa,
För då har du en vän
-inför vintern som ännu en gång nalkas




Fri vers av Caroline Lind
Läst 333 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-22 16:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caroline Lind
Caroline Lind