Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
CW 2013-04-15


Jag är Narcissos


Jag är Narcissos
Jag är besatt
Av min egen spegelbild
Om dagen
När jag åker i Orfeus rike
När jag uppstiger som Venus
När jag möter mig själv
I dina mörka solglasögon

För visst räknas bara reflektionen?

Och jag älskar hur Barcelonas kartor
Ignorerar öst och väst
(de går bara efter berg och hav)
för det betyder
att jag kan se min egen stjärnbild
i två väderstreck
om natten




Fri vers av Caroline Lind
Läst 281 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-10 19:53



Bookmark and Share


  surface to air
"..jag kan se min egen stjärnbild
i två väderstreck
om natten"

Åh vilken härlig och väldigt vacker mening!
2013-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Caroline Lind
Caroline Lind