Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
CW 2013-09-11


Statyn

Under promenaden hem
såg jag halsduken runt trädgrenen
kom ihåg
att jag satt den där
under milt ståhej

Tio minuter senare
undrade man
vem som hade krossat
whiskeyflaskan
mot asfalten




Fri vers (Fri form) av Caroline Lind
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-10 20:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caroline Lind
Caroline Lind