Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
CW


kaffe och bulle

Kallskurna gäster
med mörhängda gester
är vad som serveras
oftast på fester

Kanske vi skulle
ta oss upp på en kulle
hos himlen beglömma
vår kaffe och bulle




Bunden vers (Rim) av Caroline Lind
Läst 372 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-03 16:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caroline Lind
Caroline Lind