Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
CW 2013-12-20


Vintertåg

Pendeltåget tågar på
hoppar över var femte räls
för att det är roligare så

jag
jag ser ut i mörkret
accepterar plötsligt
all inacceptans
kärar så ner mig helt
i neongranen utanför




Fri vers av Caroline Lind
Läst 352 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-12-25 15:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caroline Lind
Caroline Lind