Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
CW 2012-09-11


Aerofori

Jag har en atmosfär
Jag är en jord
som har svårt att få ut
några hörbara ord
För det finns bara vacuum
Mellan de flesta planeter
Men snälla kom hit
Fast det finns brännmaneter
här finns också valar
upp till trettio meter

Så fortsätt snurra med mig
Ja, fortsätt gå runt
För utan dig
Skulle molntäcket bli för tunt
Och utan dina fotoner
Skulle syret ta slut
Allt ljus skulle slockna
Alla valar dö ut




Bunden vers (Rim) av Caroline Lind
Läst 310 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-09-11 00:28



Bookmark and Share


  Arne Ugglemosse
Fin stiliserad liknelse med lite fantasifullhet i smeten
2013-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Caroline Lind
Caroline Lind