Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mattan


Det är inte lätt när knoppar brister
Då när trasiga, trassliga fransar
Hoppar runt, dansar
Vid världens skriande kant
Jo det är sant
Att de kallas för galna
Men de är bara glada
Så länge de inte
Kallas banala
Och jag, jag vill dansa med dom
Spela spel, sjunga falsksång
Och den dagen mattan ska ut
Klipper vi av oss på en gång
Säger tack och adjö
Nu var det roliga slut




Bunden vers (Rim) av Caroline Lind
Läst 304 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-03 02:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caroline Lind
Caroline Lind