Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
CW


Narcissosdröm

Vägrar sova
Vägrar drömma
För där nere
Har lethes flod
Översvämmat
Framtidens ängder
Där nere
Är jag Pandora
Där nere
Hukar sig Freud och Morpheus
Ner
Över det spegelblanka vattnet
De har upptäckt en drunknad fjäril
Och synar den noga
Men upptäcker så sina egna högdragna ansikten
Backar
För att inte slå rot
Backar
För att inte dyrka livets vackra
För djupt




Fri vers (Fri form) av Caroline Lind
Läst 270 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-01 01:36



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
dyrka det innerligt och djupt
inget fagrare finnes att tillgå

mycket bra dikt
2012-09-11

    Shush
Fint skrivet, det finns ett djup i texten som gradvis flyter fram.
2012-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Caroline Lind
Caroline Lind