Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ungdomsår

Att växa

Att lära

Att Känna

Och Klämma


Försöker

Beskriva

Ungt liv

Med min penna




Fri vers av Caroline Lind
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-22 18:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caroline Lind
Caroline Lind