Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Amerikaner




kvinnorna skrattade så gott
bakom dem såg jag en hårig man med öl

men det var något med honom
så full var han inte

vi började snacka
han var från LA

skrev poesi
2012 önskade vi

att mänskligheten kan
stå tillsammans

det är andlighet
vi saknar




Fri vers av Christine Sabel
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-22 20:43



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Minns du Pontus & dom?

Frågan är vilken andlighet som åsyftas.
Det finns två sorter.
Den ena emanerar från Jesus, den andra från Satan.
Jag föredrar den förstnämnda och har vigt mitt liv åt Honom.
2011-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel