Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bön




jag ber till Gud och alla hjälpare
ge mig en uppklaring

tack




Fri vers av Christine Sabel
Läst 158 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-22 22:21



Bookmark and Share


  Christine Sabel
men lite hjälp är ju skönt att få ;)
2011-08-24

  Let it go VIP
allt du söker finns dig inom
2011-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel