Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

savoir


när fabrikerna stänger
han skulle lukta muttrar
som solen skiner i
den grå zonen


han håller i ingens hand
lätt att lära känna
som huvudet på sned
jag har skedar i en låda


han tar de första stegen
vi har besök från kina
till exempel ingenting
flugor i ett gammalt the


i simmhallens bassänger
vi har stambyte klädbyte
returmöte inte i parken


de har allergi
det krävs mycket folk
med korta insektsben
basilikan i fönstret


sommaren ska stänga
vi tar med oss skorna
en urinoar från någons
trottoar


vi ska plocka dig
ur alla lakan
skeda motvilligt när

fabrikerna stänger
som solen skiner ner
bäddar sig skönt
på ett billigt hotell






Fri vers av Elin Katten Lo VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-08 20:27



Bookmark and Share


  Mästaren och Margarinet
Franskan. Vad har du för relation till den? J'aime toujours lire des choses en francais.
2011-10-06

  MMo
Toppen! Fräscht med oväntade och abstrakta formlueringar. Sånt ser man för lite av här. Najs, tack!
2011-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Elin Katten Lo
Elin Katten Lo VIP