Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

avsked


och redan innan du vet
att det är mig du åtrår

har jag gått vidare




Fri vers av rebecca d
Läst 424 gånger
Publicerad 2006-01-06 12:42



Bookmark and Share


  kath
en text som talar till mig ur alla möjliga vinklar ....... en är smärtan att bli bortvald och därför fly .............. ett sorts skydd
2006-01-07

  Rachel Roth
starkt berörande
med styrka och sorg,
beroende på ur
vems perspektiv
man ser det hela

eller bådas
2006-01-06
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d