Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte bara tårar som rinner


Kärlek från hjärtat eller...?

Mitt hjärta gråter
ser dina tårfyllda ögon

Hur kunde hon
hon som du älskat hela hennes liv
såra dig med så hårda ord

Hur kunde hon den äldre
som du älskat sedan livets begynnelse
förvägra dig din funna kärlek

Hur kunde de två kvinnorna
som sa sig älska dig villkorslöst
förneka dig samhörighet och lycka

Hur kunde de två kvinnorna
bara älska för egen vinning
ta och kräva aldrig ge

Mitt hjärta glöder
av motstridiga känslor




Fri vers (Fri form) av Annette Andersson
Läst 367 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-08-23 15:25



Bookmark and Share


  Zelogath
Kvinnor
Ett livets mysterium
Något som torde vara så lätt
Kan ibland vara väldigt komplicerat
Finns det ens svar på vissa frågor?
Jag söker vidare..
Applåd!
2011-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson